Contul meu | Cos cumparaturi: 0 Lei (0 buc)
VELUX
Whatsapp: 0743-022246
ACASA LIVRARE PLATA CONTACT

Livrare

Transportul este GRATUIT la orice destinaţie din România* pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1000Lei!

Modalitaţi de livrare:

Când comanzi de la DepozitFerestreDeMansarda.ro, poţi alege dintre opţiunile de livrare de mai jos.

Livrare prin curier rapid

Livrarea prin curier rapid se realizează prin firmele partenere de curierat. În momentul în care care coletul este expediat te vom notifica prin email, iar curierul te va suna în ziua livrării pentru a stabili detaliile legate de livrare.

Dacă în momentul livrării nu te afli la adresa menţionată, curierul va mai face o încercare de livrare, în următoarea zi lucrătoare. În cazul în care nu se poate livra comanda, aceasta se va putea ridica de la filiala curierului.

Toate produsele sunt verificate înainte de expediere. Te rugăm să verifici integritatea coletelor înainte de a semna confirmarea de primire, iar dacă sunt deteriorari vizibile ale coletului în momentul livrării prin curier, te rugăm să refuzi acceptarea coletului şi să ne contactezi în cel mai scurt timp. Confirmarea de primire face dovada deplină a faptului că produsul a fost predat clientului de către curier şi a faptului ca coletul şi conţinutul lui sunt conform comenzi şi sunt intacte.

Ridicare personală din depozit

Poţi opta să ridici produsele comandate direct din depozitul nostru, evident fără alte taxe de livrare.

Adresa: Biharia, str. Cetatii nr. 143/A, jud. Bihor, Romania

Orar: Luni-vineri: 08:00-17:00

Termenele de livrare

Termenul de livrare este menţionat in număr de zile lucrătoare şi este specificat in pagina fiecarui produs. In cazul in care termenul nu este specificat in pagina produsului se va lua in considerare termenul comunicat odată cu confirmarea comenzii.

În cazul în care o comandă conţine mai multe produse cu termene de livrare diferite, va fi luat în considerare termenul cel mai mare dintre produsele comandate.

Dacă termenul de livrare este depasit, un operator va comunica clientului un nou termen de livrare. În situaţia în care produsul nu se află in stocul curent de marfă, dar produsul este disponibil la comandă, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.

În cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar livrarea se face după confirmarea plăţii, deci termenul de livrare se poate modifica in funcţie de înregistrarea plăţii.

La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate este obligatoriu prezentarea unui act de identitate.

Nu a sosit coletul?

În cazul în care nu ai primit coletul la termenul stabilit te rugăm să ne contactezi şi facem tot posibilul ca să rezolvăm situaţia.

*Daca se afla in aria de acoperire a agentului de curierat